Jag har köpt ett begagnat löpband

I våras köpte jag ett begagnat löpband till mig själv. Ska jag vara ärlig så har jag inte sprungit många gånger på det under sommaren, men nu när vi skulle höststäda garderoben så trillade löpbandet fram. Det var lite kul att skruva ihop det igen koppla in strömmen och börja springa. I början märkte jag att flåset inte var så bra som det var i våras, men det ska det snart bli ändring på. Om man bara ger sig den på att springa 30-40 minuter per dag i ett par veckor så får man upp sin kondition till rätt bra nivå rätt snabbt. Så därför har jag nu börjat hårdträna, dricka proteindrinkar och käkar bananer medans jag springer på löpbandet.

Det begagnade löpbandet fungerar bra så jag är nöjd att jag inte la ut alltför mycket pengar på ett nytt löpband även om man blir sugen på de extrafinesser som finns på nyare löpband. Om du vill komma in de senaste modellerna så ska du göra ett besök till löpband.org där finns det många bra löpband presenterade.

Lycka till med löpningen!

This entry was posted in Träning & Hälsa and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.