Roliga maskeradkläder

Att handla maskeradkläder till maskeradbalen är rätt så vanligt. Det finns ett stort utbud av roliga maskeradkläder på nätet.

Massor inom Tv och film
Är det väldigt viktigt att få bästa pris för maskeraddräkten på nästa maskerad eller halloween? På nätet finns maskeradkläderna som får dig att sticka ut, även om du så väljer att klä dig som någon av superhjältarna Batman, Hulken, Stålmannen eller varför inte Wolverine. Är du mer typen som gillar att köra bara mask så har vi en hel kategori enbart för detta. Peruker i massor och smink och makeup som woochie och crazylinser för att ta det hela till sin spets.

Inom film och tv så finns bland annat Baywatch (både skämt och riktiga dräkter) Captain America, Borat, Star wars, Sagan om ringen, South Park, Hulken, Zorro och mycket mer. Det går även att sortera efter teman, så som Halloween, gangster, pirat, cowboy och indianer.

Under kategorin kändisar kan du hitta Katy Perrys dräkter och peruker, Lady gagas peruker och baddräkt, sen en hel massa Elvisprylar. Som det stod i början så finns också bara masker, för den som inte gillar att dra på sig en hel dräkt. Maskerna är gjorda i olika material, som gummi, latex, och vinyl. Det finns en hel del roliga karaktärer om du är ute efter en mask. Vad sägs om de läskiga; Michael Myers, Freddy Krueger, Exorcisten och Frankenstein. Finns även en rad olika djur och andra personer.

Butiker online
Företaget Partajshop har funnits sedan 1985, som fysisk butik i Karlstads Centrum. Från början var Partajshop en renodlad hembryggningsbutik, men redan 1995 började de sälja maskeradartiklar och roliga presentartiklar. Passionen har alltid varit att sälja allt som gör livet lite festligare och gladare. Nu satsar de även på att nå ut utanför Värmland, med en webb-butik. Ambitionen kommer alltid att vara att ha de senaste och roligaste partyartiklarna, med tyngdpunkt på maskerad och utklädnad. Viktigt är även presentartiklar, samt allt för hembryggning. Utöver det så ska allt vara till bra priser, med snabba säkra leveranser.

På deras hemsida så finner jag en del saker som jag inte sett på andra sidor. T.ex för vuxna; 80-tals dräkt, amerikansk fånge (i orange dräkt med handfängsel) banandräkt, arabisk prinsessa, bartender, bunny, munk, fångdräkt, liemannen m.m. Det finns också en del kändisar, så som Elvis, Lady Gaga, Michael Jackson, Pink lady och Marilyn Monroe.

För barn är det mest samma saker som på de andra sidorna, men det finns i de blåa Avatarkostymerna, vilket ser jättehäftigt ut på en liten. Kolla även in kycklingdräkterna, hur söta som helst. Annars riddare, rödluvan, sjuksköterska, brandman, polis. Om man inte vill ha det vanliga superhjältar och prinsessor, det finns det givetvis också.

Som tillbehör finns verkligen allt och lite till; Diadem, svärd, smycken, strumpbyxor, smink, hårfärg, löständer, näsor, ögonfransar, hattar, glasögon och färgade linser. Variation i oändlighet.
Och som vi nämnde så sysslar företaget med försäljning av Sveriges största hobby; hembryggning. Du kan köpa tillsatser för öl, vin, essenser och vinjäst. Allt för egen tillverkning. Även tobaksvaror för att göra egna grejer finns.

This entry was posted in Mode and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.