Kom i form till vintern

Jag hoppas verkligen att det blir en riktigt fin vinter i år så att man kan åka lite skidor och pulka, ha snöbollskrig och bygga ett ett par riktigt stora snögubbar på tomten!

Snögubbe

En av anledningarna till att komma i form till vintern är annars att kunna köpa ett par riktigt snygga skidkläder, kolla in skidkläder.nu så förstår du vad jag talar om.

Men för att få plats i mina nya skidbyxor kan jag verkligen behöva komma i form och gå ner ett par kilo. Hur ska jag då göra för att gå ner i vikt? Självklart finns det massor av olika dieter som jag skulle kunna prova på, men jag älskar god mat och en torftig diet av morötter och selleri är ingenting för mig. Återstår då någon form av träning. Löpning är ju en bra träningsform som gör att man bränner fett och går ner i vikt. Vill man sedan slippa regn och blåst under hösten så kan man ju köpa hem ett träningsredskap i form av ett löpband eller crosstrainer och på så sätt kunna träna sig i form i en mysig och lugn hemmamiljö.

Målet är att gå ner 10 kilo till vintersäsongen, jag tror jag kan fixa det om jag sätter fart. Jag vill verkligen komma i mina skidkläder till vintern!

This entry was posted in Träning & Hälsa and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.